Schoolopdrachten

Luisterverslag JRV Radio

Luisterverslag JRV Radio

Voor het luisterverslag dat we moeten maken voor het vak JRV Radio, luister ik naar de podcast: Can You Even Believe It’s Our 100th Episode? A Look Back on Getting Curious. Dit is een aflevering van de serie Getting Curious, van Jonathan Van Ness. Ik heb gekozen voor deze podcast, omdat ik een reality show waar, onder andere, Jonathan aan mee doet kijk. Ik wist niet dat hij een podcast had, maar ik was heel erg benieuwd naar wat het precies was. 

  • Mijn mening:

De podcast begint met het maken van reclame voor verschillende bedrijven. Dit is best wel hinderlijk, omdat het bijna een minuut vol is. Ik snap natuurlijk wel dat ze er geld uit willen maken, maar om zo je podcast te beginnen vind ik een beetje jammer. Wat ik leuk vond is dat er ook meerdere geluiden zoals muziekjes werden gebruikt, dit maakt het voor mij iets interessanter om naar te luisteren, in tegendeel tot wanneer er alleen maar aan één stuk door gepraat wordt. 

  • Welke onderdelen vond ik leuk?

Ik vond het leuk dat hij veel verschillende, bekende gasten had uitgenodigd. Dit bracht veel diversiteit voor het programma en maakt het leuker om te blijven luisteren. 

  • Welke onderdelen vond ik minder leuk?

Het ‘interview’ met Dr. Stan Takrin vond ik wat minder, aangezien het naar mijn mening nogal eentonig was. Ook ging het veel over onderwerpen die mij zelf niet veel interesseerden. 

  • Als ik zelf een nieuw item mocht bedenken:

Als ik nog een item aan deze podcast mocht toevoegen, zou ik nog iets luchtigs erbij voegen, zoals een muziekteksten quizje of iets in die richting. Dat hoeft niet heel lang te zijn, maar kan je wel met elke gast spelen.

Ik hoorde niks terug van de zender, noch van de omroep. Deze podcast werd ook niet door een bepaalde omroep of zender uitgezonden.

Hierbij de link naar de podcast:

(https://open.spotify.com/episode/632U3NFHt4Igorh9PMCVIW?si=x23bQqpRRnyGqSYZSsoW5A)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De inhoud van deze site is gemaakt door een student van Landstede Zwolle
Copyright © 2023 Landstede Zwolle - Disclaimer & legal